Paulien Homma stelt zich voor!

Vanaf 1 oktober ben ik met frisse moed en veel plezier begonnen als Stafadviseur – Coördinator Traumaregistratie bij SpoedZorgNet. Graag stel ik me via deze weg aan jullie voor.

Ik ben Paulien Homma, 34 jaar oud en woonachtig in Voorhout. Na mijn HBO opleiding verpleegkunde in Leiden te hebben afgerond merkte ik dat ik nog niet klaar was om als verpleegkundige aan het werk te gaan, wat mij heeft doen besluiten om Gezondheidswetenschappen te gaan studeren aan de VU. Na het behalen van mijn master ‘Prevention and Public Health’ in 2008 ben ik aan de slag gegaan als data-coördinator bij het ARREST onderzoek van het Amsterdam UMC, locatie AMC. ARREST is een grootschalig onderzoek naar reanimaties die plaatsvinden buiten het ziekenhuis.

Ik heb daar 11 jaar lang met veel plezier gewerkt. De samenwerkingen met de verschillende ambulancediensten, first-responders (zoals politie en brandweer) en ziekenhuizen maar ook de andere nationale en internationale samenwerkingen en het meedenken en meeschrijven aan wetenschappelijke artikelen, dat alles maakte mijn werk bij ARREST als een veelzijdige functie waarin ik veel heb mogen leren. Kennis die zeker relevant is voor mijn nieuwe uitdaging bij SpoedZorgNet.

Dat de acute zorg mijn aandacht trekt blijkt uit het feit dat afgelopen zomer mijn oog viel op de vacature Coördinator Traumaregistratie bij SpoedZorgNet. Bij het lezen van de vacature wist ik het zeker, dit is een functie die mij past en besloot direct om op deze vacature te solliciteren. Gelukkig was dat gevoel wederzijds en ben ik inmiddels alweer enkele weken werkzaam bij SpoedZorgNet, en kan ik zeggen dat mijn nieuwe stap erg goed voelt. Het is heel leuk om mezelf te verdiepen in voor mij nieuwe materie, de wereld van de traumatologie en alle processen die komen kijken bij de traumaregistratie.

Een leuk team, het warme welkom en de vele nieuwe uitdagingen zorgen ervoor dat ik vol nieuwe energie uitkijk om met elkaar beleid en kwaliteit van acute zorg te helpen verbeteren. Ik kijk dan ook uit naar een mooie samenwerking met mijn directe collega’s en iedereen die verbonden is aan SpoedZorgNet. Ik hoop een aantal van jullie dan ook snel een keer persoonlijk te ontmoeten!

Deel deze pagina